Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Zijn onze gesprekken vertrouwelijk?

Jazeker. Naast dat er een klik moet zijn, is vertrouwen de basis van een succesvol coachtraject. Van mijn kant blijft alles wat we bespreken tussen ons. Jij mag zelf bepalen, wat je uit onze gesprekken deelt met anderen.

Wat zijn de kosten?

Traject Loopbaancoaching of persoonlijke coaching

particulieren:         €910,00 (inclusief BTW)
bedrijven:                €1190,00 (exclusief BTW)

Hiervoor krijg je:

  • een kennismakingsgesprek,
  • 8 coachsessies van gemiddeld 75 minuten
  • diverse testen
  • een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak
Losse sessies:

particulieren:         € 96,00 per uur (inclusief BTW)
bedrijven:                € 119,00 per uur (exclusief BTW)

Hoe verloopt een coachtraject?

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Hierin geef jij aan wat je wil en ik vertel wat ik je kan bieden. Als er een klik is, gaan we aan de slag met jouw coachvraag en vinden er gemiddeld 8 coachsessies plaats.

Tussen ieder gesprek zit 2 tot 4 weken, zodat je kunt experimenteren met wat we hebben besproken en om te werken aan eventuele testen en opdrachten. Aan het eind ontvang je een heldere rapportage van het doorlopen traject.

Op welke locatie vinden gesprekken plaats?

Deze kunnen plaats vinden in mijn eigen fijne praktijkruimte op de Edisonstraat 122 in Den Haag. Wil je liever een andere locatie of in een andere plaats afspreken, dan kan dit zeker in overleg.

Ga je graag naar buiten, kunnen we ook lekker de natuur in.

En online coaching behoort ook tot de mogelijkheden.

Bestaat er een vergoeding?

Veel werkgevers vergoeden coaching in het kader van persoonlijke ontwikkelingsplannen, scholing en/of integratietrajecten. Het is zeker de moeite waard hier met je werkgever over te praten.

Welke opleiding heb je gevolgd?

Ik heb  de registeropleiding tot Life & loopbaancoach gevolgd bij Balansgroep . Dit is een post-hbo-opleiding met NOBCO/EQA-keurmerk

Ik ben aangesloten bij NOBCO: dé beroepsorganisatie voor coaching in Nederland.

Daarnaast ben ik TMA certified professional en heb ik trainingen gevolgd als e-coach èn als teamcoach. En last but not least, ben ik gecertificeerd om DISC talent en drijfveren analyses bij je af te nemen.

Ik voldoe als coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Wat is jouw werkwijze?

Als coach luister ik onbevooroordeeld en met volle aandacht naar je. Ik kom niet met oplossingen, maar houd je een spiegel voor en help je met het doorbreken van gedachtes en gewoontes.

Ik zorg ervoor dat je je doelen helder krijgt en weet hoe je deze zelf kan bereiken. Daarbij ga ik diep waar het moet en met humor waar het kan.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je een andere vraag? Aarzel niet om contact op te nemen.