Persoonlijke coaching

  • Zit je niet lekker in je vel, maar weet je niet precies waardoor?
  • Wil je met meer zelfvertrouwen in het leven staan?
  • Wil je jezelf graag verder ontwikkelen, maar weet je niet precies hoe of wat?
  • Ben je vaak moe en wil je meer energie?
  • Ben je op zoek naar een goede balans tussen werk en privé?

Of heb je een andere vraag op het gebied van persoonlijke verandering en groei?
Ik help je graag verder.

Resultaat

Aan het einde van het traject heb je jezelf beter leren kennen. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag en de keuzes die je maakt. Je snapt welke belemmeringen je hebt, die effectief gedrag in de weg staan. Met deze inzichten gaan we aan de slag. Wat wil je bereiken en welke stappen kun je daarvoor ondernemen. Ik werk met de volgende onderdelen: wie ben ik, wat kan en wil ik en hoe kan ik dit aanpakken.

Aanpak

Onder het genot van een kopje koffie of thee, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Hierin geef jij aan wat je wil en geef ik aan wat ik kan bieden. Dit eerste gesprek duurt een half uur en  is kosteloos. Als je een klik met me voelt maken we concrete afspraken over het verder te volgen traject en leggen we dit vast.

 

Vervolg

Er zullen ongeveer 6 tot 8 coachsessies plaats vinden en tussen ieder gesprek zit 2 tot 4 weken. Hiermee heb je alle ruimte om te experimenteren met wat we hebben besproken en kun je werken aan eventuele testen en opdrachten. Welke testen en opdrachten dit zijn, hangt af van wat er in de coachgesprekken naar voren komt.