Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Inge Haye, coach in Den Haag. Aangenaam! Bij mij kun je terecht met vragen over je leven en over je loopbaan.

Aanpak

Ik ga uit van jouw sterke punten en ik daag je uit om meer uit jezelf te halen. Hierbij maak ik graag gebruik van praktische oefeningen en testen. Daarbij ga ik diep waar het moet en met humor waar het kan.

Mijn werkwijze is resultaatgericht. Volgens mij zijn de antwoorden waar naar je op zoek bent vaak onbewust al aanwezig. Ik help je graag om deze te vinden.

‘Haal het beste uit jezelf met persoonlijke en resultaatgerichte coaching!’

Opleidingen en registratie

Ik vind het belangrijk om voor kwaliteit te gaan. Daarom heb ik de registeropleiding tot Life & loopbaancoach gevolgd bij Balansgroep. Dit is een post-hbo-opleiding met NOBCO/EQA-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de opleiding aan alle eisen van een goede coachopleiding voldoet.
Daarbij ben ik TMA certified professional, waarmee ik op een gestructureerde en professionele wijze vorm geef aan jouw  talenten, competenties en ontwikkelmogelijkheden.
Ik voldoe als coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Eigen ervaring

Ik ben werkzaam als projectmanager en coach bij de gemeente Zoetermeer. Ik krijg veel energie door mensen te helpen een stap te zetten in hun ontwikkeling. Een aantal jaren geleden deed ik dit vooral op intuïtie. Sinds 2017 heb ik de opleiding voor life- en loopbaancoach afgerond, waarna ik Hof van Haye ben gestart met mijn eigen coachpraktijk in Den Haag.

Door mijn werkervaring, zowel in de commerciële sector als bij non profit organisaties, weet ik wat het is om een goede balans te vinden tussen werk en privé. En hoe lastig het kan zijn om in een drukke veeleisende baan trouw te blijven aan jezelf.

Ik vind het heerlijk om te blijven leren en te groeien. Daarom heb ik diverse leiderschapstrainingen gevolgd en coaching gehad. Ik lees veel vakliteratuur en volg trainingen. Dit levert mij inzichten over mijn gedachtes, patronen en gedrag op en het is een inspiratiebron voor mijn coachtrajecten.

– Inge Haye –